EDUCATION

New Build

Royal Leamington Spa

Gee Bee Investments

2015

Station House - Students House
New Students' Common House

Station House is a new-build student accommodation development situated opposite Leamington Spa railway station. We worked with our client to create a dedicated internal study and social space and a rooftop terrace within the existing internal courtyard. The architecture of the new building brings a visual accent to a repetitive pattern of courtyard facades of the student's accommodation and acts as a focal point for the whole space. The new space provides communal study areas for the occupants of the adjacent campus accommodation.

Follow Us
  • AT Architects Instagram
  • AT Architects Facebook
  • AT Architects Twitter
  • AT Architects Pinterest

Instagram

Twitter

Pinterest

Facebook

© 2020 by AT Architects Ltd. All rights reserved.