RESIDENTIAL

Extensions + Alterations

Warwick

Private

2017

WARWICK / Single Storey Contemporary Extension

Contemporary brick extension on a detached property in Warwick was designed to upgrade from a traditional conservatory. This new single storey extension is meant to look like it has always been there, adopting the same architectural language as the rest of the house. On the rear facing elevation, the bulk of the facade is dominated by generously sized, double pane sliding doors helping make the most of the garden. These windows not only frame the view out but also flood the interior with natural light. The internal layout of a new extension offers open plan living to create a hub for the house. This transformation will give our clients and their family a flexible space suited to modern family living.

Follow Us
  • AT Architects Instagram
  • AT Architects Facebook
  • AT Architects Twitter
  • AT Architects Pinterest

Instagram

Twitter

Pinterest

Facebook

© 2020 by AT Architects Ltd. All rights reserved.