RESIDENTIAL

Extension + Alterations

Royal Leamington Spa

Private

2019

Leamington Spa Extension
Single Storey Contemporary Extension

We have gained planning approval for a minimalist, white-rendered, contemporary extension to a property in Leamington Spa. On the rear facing elevation, the large, expansive, glazed sliding doors have been designed to help seamlessly connect the internal space with the garden. This magnificent glass wall – coupled with the roof lights in the ceiling - flood the interior with natural light. The internal layout offers four-zone open plan living, helping create a social hub for the house whilst still offering a distinct separation of areas. This extension will offer our clients the modern family lifestyle they have always wanted.

Follow Us
  • AT Architects Instagram
  • AT Architects Facebook
  • AT Architects Twitter
  • AT Architects Pinterest

Instagram

Twitter

Pinterest

Facebook

© 2020 by AT Architects Ltd. All rights reserved.