RESIDENTIAL

Barn Conversion

Stockton

Private

2019

Green Acre Barn Conversion
Contemporary Barn Conversion

This home started its life as an agricultural barn for hay storage and was recently converted into a modern, spacious five bedroom dwelling. It sits just outside the village of Stockton in Warwickshire, and its orientation makes the most of the views across the extensive farmland that surrounds it. The internal arrangement was designed to provide generous sized rooms and incorporates two large double height spaces to inject large amounts of natural light into the property and provide a seamless connection to the great outdoors.
*
The barn was sold by Mr and Mrs Clarke, who have kindly given us permission to use their photos - courtesy of Rachel Spivey Photography.

Follow Us
  • AT Architects Instagram
  • AT Architects Facebook
  • AT Architects Twitter
  • AT Architects Pinterest

Instagram

Twitter

Pinterest

Facebook

© 2020 by AT Architects Ltd. All rights reserved.