RESIDENTIAL

New Build

Solihull

Private

2015

Barn End One-Off House
Replacement New House

This one-off new build house has replaced an existing dwelling on a generous plot in Solihull. Making the most of the garden views and south facing orientation, this house is not compromising on the internal spaces at all. The internal arrangement of the house gives it it's distinctive appearance from the outside, utilitarian spaces with low ceilings and smaller windows located around the north perimeter of the house, while living spaces with generous glazed walls and double height ceilings are occupying the private façade facing the garden. Natural light and connection to the great outdoors seems to be the main theme of this house.

Follow Us
  • AT Architects Instagram
  • AT Architects Facebook
  • AT Architects Twitter
  • AT Architects Pinterest

Instagram

Twitter

Pinterest

Facebook

© 2020 by AT Architects Ltd. All rights reserved.